|
| weniZAYTalk Форум українців • Об'єднуємо українців з усього світу Обговорення Життя Великдень (привітання) (Вірші з Великоднем, привітання з Великоднем) |
| Великдень (привітання) |
Сьогодні українців ми вітаємо
Зі світлим святом Пасхи, Здоров’я, радості бажаємо, І зняти лицемір’я маски, Щоб завжди щастя було в домі, І спокій, віра і любов, Могли щоб відсіч дати втомі, Добро верталось знов і знов, Щоб завжди ви були багаті, Бажання щоб завжди збувались, Щоб хліб і сіль були у хаті, А зло та горе забувалось! |
У передзвоні великодньому долинула
Щаслива звістка, радість нам усім - Христос Воскрес, молитва серце всіх поглинула, Буде всенощний в церкві спів! Нехай Господніїї щедроти зійдуть на кожного із вас, Нехай вселенської любові всім вистачає повсякчас! Хай мудрості прибуде, сил, здоров’я, Хай ангели несуть вам щастя в ізголов’я! |
Ми свято Пасхи відмічаємо,
Прийшов час веселитися, Вітати українців поспішаємо, Із розговінням щоби не барилися, Всім людям радостя і щастя, Нарешті мріїї щоб збувалися, В житті не буде хай нещастя, І всі невдачі забувалися, Хай буде мир в сім’ї і спокій, В роботі щоб завжди щастило, Щоб заробіток був завжди високий, І вірні друзі в гості зачастили! |
З Великоднем привітання хай приймає кожен дім!
Радість світла, любов щира хай панують щодня в нім! Писанками та пасками церква повна ще з ночі, Бо воскрес Христос во славу! Раді й бідні, й багачі. Радо сонце зустрічає світлу Пасху і біда Всіх обходить стороною, горю місця вже нема. І вербина гілка ніжна першим променем весни Нас торкнеться - будьмо раді і малі всі, і старі! |
| |||
| |||